Welkom

Welkom op de weblog van Atelier de Klaproos!

Op deze weblog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vilt, nieuwe ontwerpen, pakketten en beurzen!maandag 8 februari 2010

Beurzen

Nog even wachten en dan is het zover.......................de eerste beurzen van het voorjaar staan er voor ons weer aan te komen.
Van vrijdag 19 februari tot en met zondag 21 februari zijn we te vinden op het KREA WEEKEND  in  de evenementenhal HARDENBERG.

 Wij zijn niet op onze oude vertrouwde plek te vinden, maar wij staan nu in de gang, vlak voordat je de hal in gaat. Plaatsnunmer 17 en 18. Wij staan er met onze pakketten, materialen etc, maar je kunt ook weer meedoen met een workshop  prikken.


Van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari zijn we te vinden op HANDWERKEN  2010 in de IJsselhallen in Zwolle. Wij zijn te vinden op dezelfde plek als afgelopen jaar, meteen links om de hoek bij de ingang van de hal Standnummer : 69.

Tijdens beide beurzen hebben we de volgende aanbieding.
12 lapjes 100% wolvilt halen, 10 betalen.
Voor 12 lapjes effen wolvilt betaal je dan 13,50 en voor 12 lapjes sprookjesvilt 27,50.

Maar 6 halen, 5 betalen mag natuurlijk ook!

Op aanvraag kunnen we een kortingsbon van 1 euro op de toegangsprijs toesturen. Heb je belangstelling dan graag een mailtje met je naam en adres sturen naar louisette@atelierdeklaproos.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten