Welkom

Welkom op de weblog van Atelier de Klaproos!

Op deze weblog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vilt, nieuwe ontwerpen, pakketten en beurzen!zondag 23 december 2012

Speldenkussen met huiselfje - patroonblad van het Blauwe Huis    7,50

Dit patroon is inclusief, de drie benodigde bedeltjes, een uitgebreide beschrijving over het maken van een popje met een skelet van elektriciteitsdraad en van het speldenkussen.

Zusjes ijsbeer - pakket van Jit Design    11,00

Twee lieve IJsbeertjes met gestipte sjaaltjes. Dit D.I.Y Wolvilt pakket is één van de pakketten uit de nieuwe winterserie seizoenboom pakketten van Jit Design.

 Sneeuwballen eskimo en ijsbeertje - pakket van Jit Design 12,10

Twee winterse Sneeuwballen.
Uitgevoerd in de prachtige, ijzige pastels zachtgroen en lila. Dit D.I.Y Wolvilt pakket is één van de pakketten uit de nieuwe winterserie seizoenboom pakketten van Jit Design.
 


IJspegels sneeuwpop en zeehondje - pakket van Jit Design 11,00Twee winterse IJspegels. Uitgevoerd in de prachtige, ijzige pastels lichtblauw en lichtroze. Dit D.I.Y Wolvilt pakket is één van de pakketten uit de nieuwe winterserie seizoenboom pakketten van Jit Design.
 Dorpskerk - pakket van de MarLijn  29,95


De dorpskerk is gemaakt van roomwit en bruinkleurig vilt. Tegen de oude muren van de kerk groeit een hulsttak met besjes. De kerk is ongeveer 40 cm breed en ongeveer 55 cm hoog. Achter de ramen van de kerk kun je brandende kaarsjes zetten wat een mooi effect geeft. 
 Zingen onder de kerstboom - pakket van de MarLijn 19,95

Dit koor staat voor een mooi versierde kerstboom te zingen. De 5 koorleden zijn van rood vilt gemaakt en hebben een witte stropdas om. De muziek bladen hebben ze in hun handen. De kerstboom waar ze voor staan is versierd met parels en rode strikken. Het tafereel staat mooi voor de Dorpskerk.
 Sleutelhanger Friesche Doorloopers - pakket van de MarLijn  5,95

Het pakketje is helemaal compleet met splijtzijde, vilt, veters, ringetjes, lint en een sleutelhanger om de schaatsen aan te hangen. Gebruik de schaatsen als sleutelhanger, naai er een speldje achter voor een broche, hang ze aan je sporttas, aan de spiegel in je auto of maak er een aantal en hang ze in de kerstboom.
 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten