Welkom

Welkom op de weblog van Atelier de Klaproos!

Op deze weblog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vilt, nieuwe ontwerpen, pakketten en beurzen!



zondag 10 maart 2013

Septemberspring


Septemberspring

Paasstapel 


Hup, hup, hup! 
De paashaas is druk. De eieren zijn geverfd en samen met kuiken en kleine haas zoekt hij de beste plekken om de eieren te verstoppen. 
Kleine haas is wat moe en is lekker in de mand gaan liggen. Zal hij een hapje nemen van dat lekkere ei? Nee hoor! Hij is veel te benieuwd wie dit mooie ei zal krijgen.
Hup, hup, hup, het is al bijna pasen!

K(r)oningsdag-slinger 


De K(r)oningsdag-slinger is een 2-in-1 slinger: door na de troonswisseling de ‘R’ te verwijderen wordt de Kroningsdag-slinger een Koningsdag-slinger!
Daarnaast is het een slinger met heel veel mogelijkheden: hang één of meerdere figuren tussen de letters (maak verschillende figuren of herhaal een bepaalde figuur (of figuren één of meerdere keren). 

Er zijn eenvoudig en snel te maken figuren, maar ook figuren die bewerkelijker zijn en waarbij ervaring wenselijk is.
Er zijn zo mogelijkheden in overvloed om de slinger een persoonlijk tintje te geven.
Fijne K(r)oningsdag!
Tip: maak extra tompoucen en leg ze op een schaal. Geef een ridderorde aan iemand die het verdient.
De oranje rocailles, de zilverkleurige rocailles, de goudkleurig rocailles en het metaaldraad zit, zolang de voorraad ervan strekt, bij het patroonblad.
Tip: De gewenste figuren kunnen in de gewenste volgorde aan de slinger worden geregen. Laat (om de tekst 'K(r)oningsdag' duidelijk leesbaar te maken) de slinger met een letter beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten