Welkom

Welkom op de weblog van Atelier de Klaproos!

Op deze weblog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vilt, nieuwe ontwerpen, pakketten en beurzen!zondag 15 september 2013

Jit Design Nieuwste ontwerpen

Eekhoorntje - pakket van Jit Design

Deze kleine bosbewoner is zo cute! Altijd even behendig springt ze van boom tot boom. Niets is haar te gek en als je een beetje geluk hebt dan komt ze zo dichtbij dat je haar kraaloogjes ontdeugend ziet glimmen. Weet je dat Roodkapje dol is op bosdieren?

Het D.I.Y. pakket Eekhoorntje bevat het benodigde wolvilt, bloemknoopje, geruit lint, patronen en duidelijke beschrijving voor het maken van Eekhoorntje

Het Eekhoorntje is circa 12 cm lang en is erg leuk te combineren met de D.I.Y. pakketten Roodkapje, Vliegenzwam, Wolf Roodkapje, Wolfje en met de andere Woodland figuurtjes zoals Hertje, Vosje, Rendieren en Uiltje. Maak een leuk Roodkapje tafereel met al de pakketten! 
http://www.atelierdeklaproos.nl/eekhoorntje-pakket-van-jit-design

Wolfje -pakket van Jit Design

Dit wolfje past helemaal bij Roodkapje en de andere bosdieren. En dit wolfje heeft geen enkele kwalijke bedoeling, gewoon wolfje zijn met haar prachtige vacht en lief gezichtje.

Het D.I.Y. pakket Wolfje bevat het benodigde wolvilt, patronen en duidelijke beschrijving voor het maken van Wolfje. Het wolfje is gemaakt van grijs gemĂȘleerd wolvilt.

Wolfje is erg leuk te combineren met de D.I.Y. pakketten Eekhoorntje, Roodkapje, Vliegenzwam, Wolf Roodkapje en met de andere Woodland figuurtjes zoals Hertje, Vosje, Rendieren en Uiltje. Maak een leuk Roodkapje tafereel met al de pakketten! 
http://www.atelierdeklaproos.nl/wolfje-pakket-van-jit-design

Bijpassende pakketten in de serie:
Rendieren
Uiltjes


Vosje


Vliegenzwam - pakket van Jit Design


In  de herfst groeien de mooiste paddenstoelen. De vliegenzwam is toch wel de meest in het oog springende paddenstoel met haar vrolijke rood met witte stippen, toeval of niet, dat ze wel erg cute staan bij Roodkapje? 

Het D.I.Y. pakket Vliegenzwam bevat het benodigde wolvilt, patronen en duidelijke beschrijving voor het maken van Vliegenzwam.

Vliegenzwam is circa 11 cm lang en erg leuk te combineren met de D.I.Y. pakketten Eekhoorntje, Roodkapje, Wolfje, Wolf Roodkapje en met de andere Woodland figuurtjes zoals Hertje, Vosje, Rendieren en Uiltje. Maak een leuk Roodkapje tafereel met al de pakketten! 
http://www.atelierdeklaproos.nl/vliegenzwam-pakket-van-jit-design

Roodkapje - pakket van Jit Design


Er was eens een lief klein meisje; iedereen die haar zag hield veel van haar, maar haar grootmoeder wel het allermeest, en die wist niet, wat ze het kind allemaal zou willen geven. Op een keer gaf ze haar een rood fluwelen mutsje, en omdat het haar zo goed stond en ze nooit meer iets anders droeg, werd ze voortaan alleen maar Roodkapje genoemd. (Grimm)
Wat een cutie is Roodkapje, haar grappige staartjes, het lieve rokje met schortje, het manteltje dat gesloten wordt met een lief bloemknoopje en wat dacht je van die lieve bandschoentjes?
Het D.I.Y. pakket Roodkapje bevat het benodigde wolvilt, bloemknoopje, patronen en duidelijke beschrijving voor het maken van Roodkapje. Roodkapje is circa 16 cm lang en is erg leuk te combineren met de D.I.Y. pakketten Eekhoorntje, Vliegenzwam, Wolfje, Wolf Roodkapje en met de andere Woodland figuurtjes zoals Hertje, Vosje, Rendieren en Uiltje. Maak een leuk Roodkapje tafereel met al de pakketten!

Wolf roodkapje - pakket van Jit Design


Daar lag grootmoeder met haar muts over haar gezicht en ze zag er erg vreemd uit. "O grootmoeder, wat heb je grote oren!" - "Dat is om je beter te kunnen horen." - "Maar grootmoeder, wat heb je grote ogen!" - "Dat is om je beter te kunnen zien."  (grimm)

Een nieuw 'In een Lijstje'van Jit Design en dit keer de grappige wolf van Roodkapje gemaakt van gemĂȘleerd grijs wolvilt met omslagdoek en kanten muts. Een vilten appeltje siert de stoer rood wit geruite stoffen achterkant.

Het D.I.Y. pakket Wolf Roodkapje bevat het benodigde wolvilt,stof, kant, patronen en duidelijke beschrijving voor het maken van Wolf Roodkapje.

Wolf Roodkapje is erg leuk te combineren met de D.I.Y. pakketten Eekhoorntje, Roodkapje, Vliegenzwam, Wolfje en met de andere Woodland figuurtjes zoals Hertje, Vosje, Rendieren en Uiltje. Maak een leuk Roodkapje tafereel met al de pakketten! 

http://www.atelierdeklaproos.nl/wolf-roodkapje-pakket-van-jit-design

Giraf Guusje - pakket van Jit Design


Wat zijn giraffen ongelofelijk leuke dieren. De lange en sierlijke nek, het gevlekte patroon van de huid, de superlieve ogen met lange wimpers. Zeker weten dat Guusje maar wat graag haar nek uitsteekt in dit lijstje! 

Het pakket bevat het benodigde wolvilt, stof,  patronen en duidelijke beschrijving voor het maken van Giraf Guusje.

Het Wolvilt pakket Giraf Guusje is super leuk te combineren met het pakket Olifant Otti! Wat dacht je ervan om ze op te hangen aan de muur (met of zonder fotolijstje), of om ze in een groepje bij elkaar te zetten op een tafel of in een kast.

http://www.atelierdeklaproos.nl/giraf-guusje-pakket-van-jit-design

Olifant Otti - pakket van Jit Design


Wat zijn olifanten toch een grappige dieren. Neem alleen al de slurf die alle kanten op bengelt, en wat dacht je van die lieve grote oren? Te schattig toch? En dan moet je net Otti hebben, zij heeft een wel heel hoog knuffel gehalte met die roze strik in haar oor.

Het  pakket bevat het benodigde wolvilt, stof,  patronen en duidelijke beschrijving voor het maken van Olifant Otti.

Het  pakket Olifant Otti is super leuk te combineren met het pakket Giraf Guusje!

Wat dacht je ervan om ze op te hangen aan de muur (met of zonder fotolijstje), of om ze in een groepje bij elkaar te zetten op een tafel of in een kast.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten