Welkom

Welkom op de weblog van Atelier de Klaproos!

Op deze weblog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vilt, nieuwe ontwerpen, pakketten en beurzen!maandag 28 januari 2013

Beurzen voorjaar 2013

Bij deze even update met alle beurzen van het voorjaar 2013 waar jullie ons kunnen ontmoeten.
Komen jullie ook?


Handwerkbeurs Zwolle Tijdens de 10e Zwolle-editie kunt u wederom genieten van vele stands op het gebied van verschillende handwerk- en textieltechnieken zoals borduren, breien, patchwork en quilten, vilt, naai- en borduurmachines, hardanger, kantklossen, kralen en veel meer. Verder zijn er diverse activiteiten zoals vele workshops en demonstraties

Donderdag 14 februari 2013: 10.00 17.00 uur
Vrijdag 15 februari 2013: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 16 februari 2013: 10.00 - 17.00 uur
Zondag 17 februari 2013: 10.00 - 16.00 uurPromotiefilmpje
http://youtu.be/xMFjIL_oujU


Een leuke Tip!!
Zondag gratis toegang voor mannen!
Neem gerust uw man mee naar de beurs! Want op zondag 17 februari heeft hij gratis toegang. Natuurlijk geldt dat voor alle mannen van alle leeftijden.
http://www.handwerkbeurs.nl/zwolle/wat-is-er-te-doen/Crea Weekend Voorjaar
Creativiteit in Evenementenhal Hardenberg van 22 t/m 24 februari 2013!

Tijdens Crea Weekend vindt u de nieuwste hobbymaterialen en kunt u terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door diverse workshops en demo’s te volgen. Maak met verschillende creatieve materialen uw eigen unieke creaties.

De diversiteit van het aanbod is groot. U vindt alles op het gebied van o.a. (3-D) kaarten, sieraden, vilt, stempeltechnieken, scrapbooking, taartdecoratie, décopatch, handwerken, originele geschenken, woondecoraties en meer!
Kortom genoeg te zien en te beleven voor zowel jong als oud!

Laat uw creatieve brein spreken en ontdek wat de trends zijn in de hobbywereld. Wat is er nieuw en welke technieken zorgen ervoor dat u uw hobby nog beter kunt uitvoeren?

Dit zelfde weekend vindt ook de consumentenbeurs: Kampeer Totaal plaats in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen met 1 entreekaart beide beurzen bezoeken.

http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/162/crea-weekend-voorjaarHand Hobby Creadagen
Op 1, 2 en 3 maart 2013 is de TT Hall Assen weer het decor voor de tweede editie van de Hand Hobby Creadagen.

Drie dagen lang presenteren exposanten alles op het gebied van: Hobby materialen, sieraden, stoffen, handwerktechnieken, bloemschikken, workshops, scrapbooking en nog veel meer.
Een beurs waar u kunt shoppen, workshops kan volgen, ideeën kan opdoen en heerlijk een kop koffie kunt drinken op het horeca terras.

Neem een kijkje op de website van de Hand Hobby Creadagen voor een kortingsbon!

http://www.hand-hobby-creadagen.nl/index.php?id=78

Geen opmerkingen:

Een reactie posten