Welkom

Welkom op de weblog van Atelier de Klaproos!

Op deze weblog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vilt, nieuwe ontwerpen, pakketten en beurzen!zaterdag 12 januari 2013

Nieuw in ons assortiment de patroonbladen van Studio Uil en Zo.

Patroonblad Speldenkussen en Opbergdoosje . Prijs  4.95

Dit vrolijke setje is ontstaan vanuit het logo van Studio Uil & zo.
De beschrijving van dit patroon is met de kleuren zoals je ze hier ziet op de foto, maar zijn natuurlijk weer aan te passen met in je eigen favoriete kleuren. Nu heb je alles bij elkaar, je spelden, je centimeter en wat je nog meer aan klein spul nodig hebt bij deze leuke hobby !

Patroonblad Telefoonhoesje. Prijs 4,95
Wil je een apart telefoonhoesje voor je smart phone? Eentje die ook meteen je scherm poetst als je de telefoon er in doet of er uit haalt? Met 2 lagen vilt is het vrij dik en dus goed beschermd en te maken in iedere kleur die je leuk vindt.  


Patroonblad Fantasy Uiltje. Prijs  4.95

Een lapje vilt met wat bijpassende restjes, wat kraaltjes, knoopje en een stukje lint en je hebt een grappig uiltje voor iedere gelegenheid.

 Patroonblad Geluksuiltje. Prijs 3,95

Dit patroon is vrij eenvoudig voor een beginnend handwerkster. met een bedeltje of persoonlijk geluksbrengertje onderaan is het leuk om iemand cadeau te doen of zelf bij je te houden als "goodluck charm".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten